کد قالب کانون ۷ روش کاربردی و مهم برای تقویت روابط اجتماعی

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کانون فرهنگی وهنری کریم اهل بیت شهر سلامی و آدرس kanoonemamhassan24.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 335
بازدید دیروز : 25
بازدید هفته : 366
بازدید ماه : 14649
بازدید کل : 41404
تعداد مطالب : 2939
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : شنبه 13 خرداد 1403

ارتباطات سازمانی چیست؟

نکات مهم در روابط اجتماعی

اگر می‌خواهید ارتباطات اجتماعی موفقی داشته باشید، توصیه می‌کنیم نکات زیر را جدی بگیرید:

  • اگر این ارتباط از پیش تعیین شده است، سعی کنید درباره طرفین دیگر ارتباط اطلاعات کسب کنید یا در بدو آشنایی، آن‌ها را دعوت به معرفی خودشان بکنید.
  • به موقع به چشم‎‌های طرف مقابلتان نگاه کنید، نه دائما زل بزنید نه نگاه خود را بدزدید.
  • هرگز قدرت زبان بدن را دست کم نگیرید. اگر فرصت دارید قبل از برقراری روابط اجتماعی مختلف، زبان بدن مناسب با آن نوع ارتباط را مطالعه کنید.
  • هر چه میزان عزت نفستان بالاتر باشد، در برقراری یک ارتباط اجتماعی موفق، عملکرد بهتری خواهید داشت.
  • شما کسی باشید که دیگران را به ملاقات‌های بعدی دعوت می‌کند!
  • مراقب احساسات خود باشید؛ نه زیاد از حد احساساتتان را بروز دهید نه برای پنهان کردن آن‌ها به زحمت بیفتید.
  • روی نکات مثبت طرف مقابلتان بیشتر تمرکز کنید.

 

موضوعات مرتبط: روش های اجتماعی
برچسب‌ها: روش شناسی
نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : شنبه 13 خرداد 1403

چرا تقویت ارتباطات برای کسب موفقیت مهم است؟

۵.      ارتباط مستقیم

این نوع از ارتباط اجتماعی به روابط فرد با فرد (یا گروه با گروه، در اینجا تعداد افراد مدنظر نیست) به طور مستقیم اشاره می‌کند و نیازی به واسطه در برقراری ارتباط وجود ندارد. البته باید گفت که این نوع ارتباط، صرفا به روابط رو در رو خلاصه نشده و ممکن است ابزارهای دیجیتال امروزه نیز در ایجاد آن دخیل باشند. یک ارتباط اجتماعی مستقیم مثل ارتباط کاری دو همکار برای اتمام یک پروژه واحد!

۶.      ارتباط معطوف به هدف

در این نوع برقراری ارتباط اجتماعی، افراد با هدفی مشخص با یکدیگر به روابط اجتماعی می‎‌پردازند. فرض کنید شما مدیرعامل یک شرکت بین‌المللی هستید و قرار ملاقاتی با یک مشتری بالقوه دارید. هدف هر دوی شما از برقراری یک جلسه کاری، رسیدن به منافعی است که بتواند سود خوبی برایتان رقم بزند. بنابراین ارتباط اجتماعی شما از نوع معطوف به هدف خواهد بود. جالب است بدانید که این نوع ارتباط کاملا برعکس ارتباط بازتابی است.

 

موضوعات مرتبط: روش های اجتماعی
برچسب‌ها: روش شناسی
نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : شنبه 13 خرداد 1403

7 تکنیک برای بهبود روابط اجتماعی

روابط اجتماعی چیست؟

شاید در بیان ساده، روابط اجتماعی همان داشتن ارتباطات قوی، فن بیان خوب و به‌طورکلی اجتماعی بودن تلقی شود، اما نکته اینجاست که این عبارت، پشت پرده پیچیده‌تری دارد. اگر در ویکی‌پدیا عبارت روابط اجتماعی را جستجو کنید، تعریف آن به شما خواهد گفت که ترکیب تکنیک‌های سیاست اجتماعی و مدیریت اجتماعی، نهایتا شما را به مهارتی به نام رابطه اجتماعی می‌رساند.

از سویی، ارتباطات اجتماعی شاید با همان تعریف ساده‌ای که از آن در ذهنمان داریم درست باشد! هر صبح که افراد از خواب بیدار می‌شوند برنامه روزانه خود را در ذهنشان مرور می‌کنند، قرارهای کاری خود را تنظیم می‌کنند، در مترو یا اتوبوس با افراد غریبه گفتگو می‌کنند و به طور کلی خود را برای حضور در جامعه و برقراری روابط اجتماعی آماده می‌کنند. گمان بسیاری از افراد این است که تعاملات اجتماعی کار ساده و روزمره‌ایی است اما سوال اینجا است که آیا همه در برقراری ارتباطات اجتماعی خود موفق هستند؟

 

موضوعات مرتبط: روش های اجتماعی
برچسب‌ها: روش شناسی