برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کانون فرهنگی وهنری کریم اهل بیت شهر سلامی و آدرس kanoonemamhassan24.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
آیا حسین(ع) میتوانست در برابر خطر بزرگی که از ناحیه «بنی امیه» دین را تهدید میکرد و در زمان «یزید» به اوج خود رسیده بود سکوت کند؟ آری او باید با یک فداکاری مطلق سکوت مرگباری را که بر جامعه اسلامی سایه افکنده بود در هم بشکند و قیافه شوم این نهضت جاهلی را از پشت پردههای تبلیغاتی بنی امیه آشکار سازد. او این کار را کرد و رسالت بزرگ و تاریخی خود را در برابر اسلام انجام داد و مسیر تاریخ اسلام را عوض نمود؛ و این است چهره حقیقی انقلاب امام حسین(ع).
بشردوستان متمدن! به اسلام حمله مىكنند كه اگر اسلام آئين الهى است چرا بندگى و بردگى را تصويب كرده، و مالكيت بشر را بر بشر و بالنتيجه جنايات ناشى از آن را صحه گذارده است؟! در اين بين «كمونيستها» كه دل سوختهترى براى خلق رنجبر دارند! بيشتر روى اين موضوع فشار مىآورند؛ به خصوص اين كه مىبينند ممكن است از اين موضوع به عنوان يك حربه برّنده تبليغاتى، براى مشوش كردن اذهان جوانان مسلمان استفاده كرد، و از اين راه روح دينى و اسلامى را در آنان تضعيف كرد. براى روشن ساختن ارزش اين حملات و تشريح نظريّه اسلام درباره «بردهها» بايد موضوعات زير را مورد بررسى قرار دهيم ...
«کسروی» جنون شهرت داشت؛ ولی چون بضاعت علمی قابل توجهی نداشت و این سرمایه ناچیز علمی به هیچ وجه کافی برای اشباع حس شهرت طلبی بیحساب او نبود، راهی جز این ندید که دست به یک مبارزه خطرناک بزند. لذا با مبارزه با مقدسات مذهبی و مفاخر ملی و ادبی و ناسزاگویی و دشنام دادن و حملات صددرصد بیمنطق و به آتش کشیدن کتب مذهبی و دیوانهای شعرای نامی به این منظور خود نائل گشت و در میان عموم طبقات شهرت بسزائی پیدا نمود؛ اما چه شهرتی؟ یک شهرت شیطانی و رسوا و مسخره!
خداوند متعال مشرک و مومن را تمثیل زده است که مشرک عاقبت بد و مومن عاقبت خوبی در پیش دارد. در آدم مشرک تحیّر و سرگردانی و در فرد مؤمن اطمینان و آرامش روحی وجود دارد. مشرک همواره در میان انواع تضادّها، تناقض ها و تزلزل ها غوطه ور و سردرگم است ولی انسان مومن و موحّد همیشه آرامش خاطر و قلبی مطمئن دارد، چون فقط دل در گرو عشق خدا دارد.
مَثَل یاران رسول اللّه صلی اللّه علیه و آله و سلّم
یاران و همراهان پیامبر صلی اللّه علیه و آله و سلّم و پیروان راستین خط آن حضرت که در آغاز بعثت بسیار اندک و ضعیف بودند، طولی نکشید که روز به روز بر تعداد و نیروی آنها اضافه شد، به گونه ای که شوکت و بزرگی آنان اعجاب آور گردید. خداوند متعال در این آیه صفات مومنان و یاران واقعی پیامبر را به خوبی توصیف نموده است.
غیبت از گناهان کبیره که از آن نهی شده است. غیبت به گوشت مردار تشبیه شده است. آبروی برادر مسلمان همچون گوشت تن اوست و ریختن این آبرو به وسیله غیبت و افشای اسرار پنهانی همانند خوردن گوشت بدن اوست.
منبع : کتاب چهل مثل از قرآن کریم؛ حقیقت جو، حسین
قرآن کریم می فرماید: (...وَلاَ یَغْتَب بَّعْضُکُم بَعْضًا ایُحِبُّ احَدُکُمْ ان یَاکُلَ لَحْمَ اخِیهِ مَیْتًا فَکَرِهْتُمُوهُ... ). «و هیچ یک از شما دیگری را غیبت نکند، آیا کسی از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده خود را بخورد؟ ! (به یقین) همه شما از این امر کراهت دارید».[1]
اصل هشتم: چیزی را از مردم پنهان نکردن. بر متصدیان امور مملکتی است که همیشه مردم را در جریان کارها قرار دهند، چنانکه امام(ع) در نامة 53 (ص 1026) خطاب به مالک اشتر تأکید میفرماید: «وَ اِن ظَنَّتِ الرَّعِیَّةُ بَِ حَیفاً فَاَصحِر لَهُم بِعُذرَِ، وَ اعدِل عَنَ ظُنُونَهُم بِاِصحارَِ؛ و اگر گمانِ بدی در میان مردم دربارة تو رفت، عذر خود را برای آنان بیان کن و مطالب را برایشان روشن نما تا بدگمانی برای کسی باقی نماند.»
راقم سطور، اصول و مبانی حکومت علی(ع) را طی 32 اصل تنظیم کرده است. اصل اول: انگیزة تأسیس حکومت علوی. در خطبة صد و سی و یکمِ امام(ع)، آمده است: «اللهُمَّ اِنََّ تَعلَمُ اَنَّهُ لَم یَکُنِ الَّذِی کَانَ مِنَّا مُنافَسَةً فِی سُلطانٍ، وَ لاَ التِماسَ شَیءٍ مِن فُضُولِ الحُطامِ، وَلکِن لِنَرُدَّ المَعالِمَ مِن دِینِکَ، وَ نُظهِرَ الا ِصلاحَ فِی بِلادِکَ. فَیَأمَنَ المَظلُومُونَ مِن عِبادِکَ، وَ تُقامَ المُعَطَّلَةُ مِن حُدُودِکَ؛(1) بار خدایا، تو به آنچه که از ما صادر شده است آگاهی (جنگها و زدوخوردها) که نه برای میل و رغبت به سلطنت و خلافت و نه برای بهدست آوردن چیزی از متاع دنیا بوده است، بلکه برای این بود که (چون فتنه و فساد در شهرها شیوع یافت، ظلم و ستم بر مردم وارد گشت و حلال و حرام تغییر نمود، خواستیم) آثار دین تو را (که تغییر یافته بود) بازگردانیم، و در شهرهای تو اصلاح و آسایش را برقرار نماییم تا بندگان ستمکشیدهات در امن و آسودگی باشند و احکام تو که ضایع مانده جاری گردد.»
چگونه می شود دربارۀ شخصیت فاطمه علیها السلام حرف زد؟ واقعاً حروف، کلام و الفاظ، گنجایش توصیف فضایل این بانوی مقدس را ندارد. گر چه عمرش کوتاه، زندگی اش ساده و خانه اش محقر بود؛ اما همین کوچکی خانه، کوتاهی عمر و بالاخره کمی ثروت و... در او این همه عظمت را فراهم آورد. بزرگواری و عظمتی که امام زمان (عج) می فرمایند: دختر رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم الگو و اسوۀ من است.[2]
ایام و لیالی شهادت صدیقۀ طاهره، ام ابیها (ع) است. شخصیتی که در میان ائمۀ معصومین (ع) از احترام خاص و ویژه ای برخوردار بود و باطن آیات تطهیر، نور و مباهله است همان که واسطۀ نبوت و امامت است. شخصیتی که به تعبیر رسول خدا (ص) همۀ افتخارها به او بر می گردد. خاتم الانبیاء پدر، خیرالاوصیاء امیرالمؤمنین (ع) شوهر، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) «سَیِّدَیْ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّة» فرزندان او هستند.[2] حضرت مهدی (عج) که افتخار این امت است و همه انتظار او را می کشند فرزند آن حضرت است. بنابراین می بینیم که وجودی با برکت و خیر، و بی مانند است. همۀ افتخارات اسلامی به گونه ای به او ارتباط دارد. در این فرصت بحثی را می خواهم خدمت شما مطرح کنم که هم در زندگی آن حضرت نمایان بوده و هم برای ما مفید است؛ آن بحث انتخاب های حضرت زهرا است. الان در جهان دین های مسیحیت، یهودیت و اسلام حضور پررنگ دارند. در اسلام مذاهخب شیعه و سنی و خود شیعه هم دارای شعبی نظیر: زیدیه، اسماعیلیه و امامیه است؛ اهل سنت نیز به لحاظ مذهبی به حنفی، مالکی، وهایبت، ماتریدی و... به لحاظ مذهبی تقسیم می گردد.
سخنرانی استاد انصاریان با عنوان برکات محبت و پیروی از اهل بیت سلام الله علیهم
محبت و پیروی از اهل بیت سلام الله علیهم دستور قرآن کریم
تمجید اباعبدالله سلام الله علیه، از یاران با وفایش
محبت و مودت اهل بیت سلام الله علیه موجب سعادت دنیا و آخرت
حضرت زهرا سلام الله علیها الگوی عفت
ذکر مصیبت: حضرت اباالفضل سلام الله علیه
سخنران استاد انصاریان
محبت و پیروی از اهل بیت سلام الله علیهم دستور قرآن کریم
علاقه و عشق و محبت و رابطه با اهل بیت سلام الله علیهم یک امر صد در صد قرآنی است. «ْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى (الشوری/23)» در حریم حضرت حق عنوان روزی دارد. در کتاب خداوند به عنوان نعمت از آن یاد شده است. به عنوان فضل خدا از آن یاد شده است. «ِ وَ أَسْبَغَ عَلَيْكُمْ نِعَمَهُ ظاهِرَةً وَ باطِنَه (لقمان /20) أَمْ يَحْسُدُونَ النَّاسَ عَلى ما آتاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِه(النساء/54)» این روزی نصیب هر کسی که شود، در حقیقت خداوند متعال خیر دنیا و آخرت را نصیب او کرده است. این کلید محبت درهای خیر را در دنیا به روی انسان باز می کند. و اگر آدم حفظش کند، یعنی وسط راه با گناه دندانه های این کلید را نشکند، کندش نکند، در قیامت هم همین محبت همین عشق و همین علاقه و همین رابطه برای باز کردن هشت در بهشت کلید است. چون در روایات ما هست که به این گونه روزی داران در قیامت گفته می شود: « ادْخُلِ الْجَنَّةَ مِنْ أَيِّ أَبْوَابِ الْجَنَّةِ شِئْتَ إِنْ شَاءَ اللَّهُ (وسائل الشیعه/ شیخ حرعاملی /6/143) » از هر دری که می خواهی وارد بهشت شو. ما تو را محدود نمی کنیم. معلوم می شود، ارتباط با اهل بیت سلام الله علیهم آزادی می آورد. آدم را از بردگی نجات می دهد. و در جنگ اکبر انسان را پیروز می کند.
توضیحات: این برنامه حاوی 40 داستان از امام صادق (ع) می باشد
عنوان برخی از داستان ها: بشارت بر وقوع نور هدايت سرچشمه اندوه و خنده يك جهان در يك جسم تلخى گوش و شورى آب چشم معجزه حيات چهار پرنده به جاى قتل ، تعظيم و إ نعام رفع حاجت بوسيله جنّ و . . .
*********** قابلیت های دیگر برنامه: 1. طراحی زیبا 2. قابلیت ارسال احادیث با وایبر و واتساپ ، اس ام اس، بلوتوث، ایمیل و ... 3. فهرست بندی احادیث 4. تنظیم فونت و سایز و جلوگیری از خاموشی صفحه نمایش 5. جستجو در مطالب 6. اضافه کردن مطلب به لیست علاقه مندی ها **************** گروه پارمیس
خدایا بحق امام صادق علیه السلام ایمان عارفانه و عمل صادقانه به همه ما عنایت بفرما/ آمین.
*****
الا ای لاله ی خوشبو، عزیز آل پیغمبر که بهر دین و قرآنت چنین گردیده ای پرپر شده زین غم، گل خاتم، مدینه غرق در ماتم دوصد لعنت به آنکس باد که مسمومت نمود از زهر
*****
بار دیگر ظالمانه، خیل جلادان شبانه با دو دست بسته بردند یک غریبی را ز خانه بار دیگر دست گلچین در مدینه آتش افروخت بار دیگر آشیانی در میان شعله ها سوخت داغ یک دسته شقایق، بر دل خونین صادق بار دیگر شد شکسته حرمت قرآن ناطق
به وبلاگ من خوش آمدیداین وبلاگ در راستای انتشار فعالیتهای فرهنگی ،هنری ،قرآنی ، اعتقادی، دینی ومذهبی ، تربیتی کانون فرهنگی وهنری امام حسن مجتبی شهر سلامی ایجاد وراه اندازی شده است