برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کانون فرهنگی وهنری کریم اهل بیت شهر سلامی و آدرس kanoonemamhassan24.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
بنیانگذار هر مکتب و مرامی، به پایدار بودن و ثمر بخشیدن آن مکتب و مرام علاقه مند است. و بهترین تدبیر برای تأمین این منظور، آن است که رهبری بینا و دلسوز بر آن بگمارد و او را به وضعی روشن در میان توده مردم، برای این مقام پراهمیت معرفی کند. این عملی خردمندانه و روشی فطری است که خداوند حکیم نیز پیامبران را به آن مأمور ساخته است. در بسیاری از آیات قرآن کریم، حقایقی در این باره به تعبیرهای گوناگون ذکر شده است که پیامبران پیشین نیز، پس از نشر دعوت توحید و روشن کردن افکار، برای استوار ماندن دین خدا به پا می خاستند، و بدین وظیفه گرانبار توجهی بسزا می کردند و می کوشیدند
واپسین ماههای عمر پیامبر خدا(ص) همانند ابر رحمت از روی سر مردم آن روز می گذشت. آن بزرگوار همراه هزاران میهمان دیگر خانه خدا، که از ضیافت رسمی حضرت حق برمی گشتند، به نزدیکی سرزمین «جحفه » رسید. در آخرین محدوده میقات، جبرئیل بر آن حضرت نازل شد و اولین پیام رسالت بعد از توحید را، که اهمیتش به اندازه 23 سال رسالت بود، بر پیامبر(ص) ابلاغ کرد تا او برای آخرین بار پیام ولایت (1) را بازگوید و حجت را بر مردم آن روز و نسل های آینده تمام کند. از اینرو در آن جمعه مبارک در سه منزلی میقات جحفه (2) فرمان تجمع حاجیان از بیت برگشته را صادر کرد. بلال اذان نماز را شروع نمود و پیامبر خدا(ص) کلام وحی نازل شده بر خویش را چنین زمزمه کرد:
«یا ایهاالرسول بلغ ما انزل الیک من ربک و ان لم تفعل فمابلغت رسالته والله یعصمک من الناس »(مائده 66)
ای پیامبر، آنچه از طرف پروردگارت بر تو نازل شده بود برسان،و اگر این ابلاغ را انجام ندهی، رسالت خود را به طور کامل ابلاغ نکرده ای; و خداوند تو را از مردم بدخواه حفظ می کند.
همه مفسران شیعه معتقدند آیه فوق در غدیر خم درباره نصب علی(ع) نازل شده است و حدود 360 تن از دانشمندان اهل سنت نیزاین مطلب را پذیرفته اند. نامهای برخی از مفسران و مآخذ ومدارک اهل سنت چنین است:
جلوه گر شد بار دیگر طور سینا در غدیر ریخت از خمّ ولایت می به مینا در غدیر رودها با یکدگر پیوست کم کم سیل شد موج می زد سیل مردم مثل دریا در غدیر هدیه جبریل بود «الیوم اکملت لکم» وحی آمد در مبارک باد مولی در غدیر با وجود فیض «اتممت علیکم نعمتی» از نزول وحی غوغا بود، غوغا در غدیر بر سر دست نبی هر کس علی را دید گفت آفتاب و ماه، زیبا بود، زیبا در غدیر بر لبش گلواژه «من کنت مولاه» تا نشست گلبن پاک ولایت شد شکوفا در غدیر «برکه خورشید» در تاریخ نامی آشناست شیعه جوشیده است از آن تاریخ، آنجا در غدیر گرچه در آن لحظه شیرین کسی باور نداشت می توان انکار دریا کرد حتی در غدیر باغبان وحی می دانست از روز نخست عمر کوتاهی است در لبخند گل ها در غدیر دیده ها در حسرت یک قطره از آن چشمه ماند این زلال معرفت خشکید آیا در غدیر؟ دل درون سینه ها در تاب و تب بود ای دریغ! کس نمی داند چه حالی داشت زهرا در غدیر
╬◄*♥*►╬برکه ای از عشق╬◄*♥*►╬ *♥* ویژه نامه عید سعید غدیر*♥*
ولايت و توحيد قال رسول الله صلی اله علیه و آله و سلم:
ولاية على بن ابى طالب ولاية الله و حبه عبادة الله و اتباعه فريضة الله و اولياؤه اولياء الله و اعداؤه اعداء الله و حربه حرب الله و سلمه سلم الله عز و جل. رسول خدا که سلام خدا براو وخاندانش بود فرمود: ولايت على بن ابيطالب(ع) ولايت خداست، دوست داشتن او عبادت خداست، پيروى کردن او واجب الهى است و دوستان او دوستان خدا و دشمنان او دشمنان خدايند، جنگ با او، جنگ با خدا و صلح با او، صلح با خداى متعال است. امالى صدوق: 32ص
ترس انواع مختلفی دارد که بسیاری از افراد در جنبه های مختلف زندگی خود با آن مواجه می شوند. ترس از قرار گرفتن در یک محیط باز، ترس از قرار گرفتن در یک جمع، ترس از قرار گرفتن در محیط تاریک، ترس از برقراری ارتباط با جنس مخالف، ترس از قرار گرفتن در فضایی بسته و تنگ، ترس از سخنرانی در حضور جمع و هزاران ترس دیگر وجود دارند که بسیاری از افراد را در طول زندگی آزار می دهند. ترس تنها مختص بزرگسالان نیست بلکه در کودکان نیز می تواند به طور باورنکردنی وجود داشته باشد.
نکنه خونه ما هم خراب بشه؟ نکنه مامان منم ...؟ نکنه بابای منم مثل بابای او بچه ...؟
این روزها خبر غم انگیز زلزله کرمانشاه همه جامعه را تحت تأثیر خود قرار داده است. خواهی نخواهی بچه ها هم در جریان ماجرا قرار می گیرند و ممکن است دچار احساس نا امنی و اضطراب شوند. خوب است در این مورد به چند نکته توجه داشته باشیم:
1. نباید بچه های خردسال پا به پای بزرگترها پای اخبار نشسته و شاهد ماجرا باشند.
بیش فعالی کودکان یکی از شایع ترین اختلالات مرتبط با دوران کودکی فرد است که احتمال آغاز آن از سن سه الی چهار سال نسبت به بقیه سن ها بیشتر است. چهار نشانه عمده در کودکان مبتلا به این اختلال قابل شناسایی است:
اولین نکته مهم در مورد بیش فعالی کودکان این است که کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی نمی توانند تا برای مدتی هر چند نه چندان طولانی آرام گرفته و بدون جنب و جوش و تحرک در یک جا بمانند. این کودکان در صورتی که مشغول بازی و یا فعالتی خاص هم نباشند تلاش می کنند تا با تکان دادن دست و پا و یا ور رفتن با یک شی یا وسیله خاص خود را تخلیه نمایند.
دومین نکته این است که کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی توجه مناسبی به اطراف خود ندارند در واقع این به این معناست که اگر آن ها مشغول یک فعالیت و یا یک بازی خاص نیز باشند تنها با یک صدای کوچک حواس پرت شده و در واقع باید گفت که نمی توانند به خوبی تمرکز نمایند. از آن جایی که تمرکز در کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی بسیار ضعیف است، به همین دلیل این کودکان در آینده و در مدرسه دچار مشکلاتی متعدد خواهند شد و نیاز است تا در مکان هایی مانند کلاس های درس در ردیف های جلویی بشینند تا دانش اموزان دیگر در مقابل دید او نباشند چرا که با کوچکترین تکان خوردنی از سوی دیگران حواس پرت می شوند. برخی از پدر و مادر ها بدون اطلاع از مشکلات اختلالات بیش فعالی کودک خود، انجام برخی از کارها توسط او را شجاعت می دانند اما باید به این نکته توجه نمود که برخی از کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی دست به کارهایی خطرناک و بدون هیچ گونه ترسی می زنند مثلا یک فرد نرمال از قرار گرفتن در لبه یک پرتگاه می ترسد اما ممکن است در مورد کودک بیش فعال هرگز این اتفاق نیفتد.
علاوه بر موارد ذکر شده علائمی دیگر مانند تکلم بیش از حد معمول، تکان دادن اعضای بدن مانند دست و پا در هنگام آرام نشستن، انجام کار های غیر معمول مثل بالا رفتن از درخت، بی قراری و تمایل به حرکت به جای سکون از دیگر علائم مهم این اختلال هستند
سخنرانی حجت الاسلام مسعود عالی با موضوع اعتقادات و باورهای دینی و نوع نگاه انسان به زندگی، سال ۱۳۹۷
این زاویه نگاه انسان در درون است که حوادث اجتماعی را بزرگ و مهم ببیند یا کوچک و حقیر. چه بسیار حوادث کوچکی که در اجتماع اتفاق می افتد که فرد در ذهن و نگاه خود آن را بزرگ جلوه می دهد و گاهی مأیوس و افسرده می شود و چه بسیار حوادث بزرگی در جامعه اتفاق می افتد که فرد در ذهن و باور خود آن را کوچک و بی اهمیت تصور می کند. اختلاف انسانها با یکدیگر به همین نوع نگاه آنها به زندگی بستگی دارد. یک نگاه، انسان را با نشاط، مقاوم و متوکل به خداوند می کند و یک نگاه، انسان را ناامید و پژمرده می سازد. انسان باید نوع نگاه خود به زندگی را تربیت کند. اولیاء خدا در مقابل بلاها و ابتلائات زندگی بهترین استفاده ها را می کردند و بهره می بردند. حادثه کربلا، جزء حوادثی است که ت...
سخنرانی حجت السلام مسعود عالی با موضوع اعتقادات و باورهای دینی و نوع نگاه انسان به زندگی،
در این ماه توصیه شده است که اگر کار ثوابی، خیر و زیارتی را انجام دادید سعی کنید آنها را به صورت مخفی انجام بدهید که این خودش انسان را هفتاد مرتبه بالا می برد. اما در مقابلش در بعضی از اعمال به ما توصیه شده است که آن را آشکار و در هیاهو انجام بدهیم که در واقع اینها جزء شعائر دینی و نشانه مسلمانی، دینداری و شیعه بودن انسان است. نمادها و نشانه های شیعه نباید به صورت پنهان باشد. این هم به این جهت است که اسلام یک دین شخصی نیست، بلکه یک دین اجتماعی و در مقیاس جهانی است. یک مومن و یک شیعه در همه جنبه های زندگی فردی، شخصی و اجتماعیش، من جمله در ظواهر هم باید با کافران فرق داشته باشد. یکی از نشانه ها و شعائر دینی این است که انسان مسلمان با شنیدن نام پیغم...
سخنرانی حجت الاسلام مسعود عالی با موضوع اعتقادات و باورهای دینی و نوع نگاه انسان به زندگی -
در ابتدای کلام، سخنران به کرامت و سخاوت ائمه معصومین می پردازد و بیان می دارد که ائمه در برابر لطف و احسانی که دیگران در برابر آنها انجام می دهند بسیار کریم و سخاوتمند هستند. فهم، شناخت و درک دین بسیار کار مشکل و طاقت فرسا و وقت گیر است که انسان باید سالها ممارست کند تا به شناخت کامل برسد اما عمل به دین و رسیدن به قرب خدا کار آسانی است و نتایج پربار و زیادی دارد. گاهی انسان با یک عقیده و فکر خوب و عمل صالح راه بهشت را برای خود هموار و واجب می کند. در روایتی از امام علی (ع) نقل شده است که سوال و جواب از انسان در بعد از مرگ زمانی شروع می شود که صدای پای تشییع کنندگان می آید و این سوال و جواب خیلی سریع اتفاق می افتد. و خوب است که انسان بعد از تشییع مرده خود، سریع آنجا را ترک نکند. در اسلام، اعمال و شاه کلیدهایی وجود دارد که اگر انسان آن را به درستی انجام بدهد، برای رسیدن به قرب الهی خیلی کمکش می کنند. یکی از این اعمال نماز است. نماز شاه کلید است. نماز آلودگی های انسان را از بین می برد. یکی دیگر از شاه کلید های دین اسلام دستگاه سیدالشهداء است که اگر انسانی از این فرصت به خوبی استفاده کند به بالاترین درجات قرب الهی می رسد. زیرا شهادت امام تأثیری بر روی دلهای مسلمانان گذاشته که برای هیچ کدام از امامان دیگر این اتفاق نیفتاده است. عزادار اصلی در دهه اول محرم ولی و معصوم آن زمان است. در زمان ما عزادار اصلی و کانون عزا امام زمان (عج) است. از مسلمات شیعه این است که مسلمان با امام خود سنخیت دارد. با حزن امام خود محزون می شود، این حزن و غصه تبدیل به اشک می شود، این اشک نازله از اشک امام زمان است.
در دین، هیچ اجباری نیست. همانا راه هدایت از گمراهی، کاملاً مشخص و آشکار شده است.
بسیاری با استناد به همین آیه، خود را مجاز به پذیرش و یا عدم پذیرش اصل دین و فروعات آن میدانند به این معنا که گمان میکنند اجازه دارند اصل دین را بپذیرند یا نپذیرند و یا هر کدام از فروعات دین که مایل به انجامش نبودند را به راحتی کنار گذاشته و از آن بگذرند و جالبتر اینکه خیال میکنند دیگران هم حق اعتراض به آنها را ندارند؛ نه حق دارند آنها را امر کنند و نه مجازند ایشان را نهی کنند.
حالا که نمی توانیم در فستیوال جز نیواورلئانز شرکت کنیم، در جزکلاب ها به نوای کنترباس و ساکسیفون گوش بسپریم و قهوه بنوشیم و در محله هایی پر از تاریخ موسیقی قدم بزنیم، در عوض می توانیم یک هفته در فرهنگسرای هنر جمع شویم و هر شب اجرای گروه هایی را ببینیم که رگه های کم رنگ یا پررنگ از جز در موسیقی شان دیده می شود؛ گروه هایی که می خواهند جز را بار دیگر در ایران زنده کنند و ورژن ایرانی اش را به گوشمان برسانند.
موسیقی در فرهنگسرای هنر جانی دوباره می گیرد و دوران رکودش را پشت سر می گذارد. در «یک هفته موسیقی معاصر» پنج گروه که موسیقی تلفیقی اجرا می کنند، حضور دارند. این برنامه دیشب با اجرای گروه همایون نصیری و پویا نیک پور شروع شده و تا چهارشنبه سوم مرداد ادامه پیدا می کند. هر شب دو گروه به ترتیب در ساعت ۱۹ و ۲۲ به روی صحنه می روند و در روز آخر سه گروه از ساعت ۱۸ تا پایان شب.
● تنوع ریتمیک
همایون نصیری که تا پیش از این در گروه های مختلف به عنوان نوازنده درامز حضور داشت، حالا سرپرست گروهی است که قرار است در آن ریتم جدی تر گرفته شود. او می گوید؛ «به دنبال تشکیل گروهی بودم که ریتم بتواند جای خود را بیشتر باز کند. با حبیب مفتاح بوشهری نوازنده دمام این گروه را تشکیل دادیم و بعد فکر کردیم که اگر فقط سازهای ضربی را به کار بگیریم، شاید کار یکنواخت شود و برای مخاطب جذابیتش را از دست بدهد، بنابراین چند ساز ملودی هم به ترکیب بندی اضافه کردیم.»در اجرای گروه همایون نصیری که روزهای دوشنبه اول مرداد و چهارشنبه سوم مرداد ساعت ۲۲ برگزار می شود، دارا دارایی گیتاربیس و بابک بروجردی پیانو می زند و بهرام آقاخان و حاجی نیا به عنوان نوازنده مهمان حضور دارند.
آموزش موسیقی برای کودکان- این مقاله که بنظر بنده بسیار بسیار جالب و آموزنده هست واقعا فاصله آموزش و شیوه های نوین یادگیری هنر موسیقی که خود علم است در ایران با سایر کشورها چیست؟! شاید در مبحثی جداگانه به این امر بپردازم پس بخوانیم :برنامه آموزشی موسیقی برای كودكان كنسرواتوار موسیقی ویكتوریا، كودكان را از سن ۶ ماهگی برای آموزشی موسیقی میپذیرد.
مردم اروپا غرب را سرزمین شب و شرق را سرزمین صبح می نامیدند. بنابراین تعریف هرگاه سخن از موسیقی به میان می آید آن را به موسیقی سرزمین شب و یا سرزمین صبح تقسیم بندی می كنند. در اینجا گذری كوتاه بر موسیقی سرزمین شب یا به طور كلی اروپا خواهیم داشت.
خط توقیع یکی از انواع خط خوشنویسی اسلامی است که در زمان خلافت مأمون خلیفه عباسی ابداع و در قرن پنجم هجری کامل گردید. این خط اغلب در امضا به کار می رفته است و به همین دلیل نام توقیع (به معنی امضا) برای آن انتخاب شده است. موارد کاربرد این نوع خط، بیشتر در نوشته های مهم حکومتی و دینی بوده است. این خط از نظر ویژگی های ظاهری با خط های ثلث و رقاع شباهت زیادی دارد.
در خط توقیع، حروف درشت تر و با ضخامت بیشتر نسبت به رقاع هستند و قوس ها نیز انجنای کمتری دارند.
تحول نهایى خط توقیع در قرن چهارم هجرى اتفاق افتاد. احمد بن محمود ملقب به ابن خازن از شاگردان نسل دوم ابن بواب و از مریدان وی، شوکت لازم را به خط توقیع بخشید. در اواخر قرن نهم هجری، نوع درشتى از خط توقیع در ترکیه ابداع شد که موردپسند مردم ترک بود، اما میان عرب ها چندان متداول نگشت.
به وبلاگ من خوش آمدیداین وبلاگ در راستای انتشار فعالیتهای فرهنگی ،هنری ،قرآنی ، اعتقادی، دینی ومذهبی ، تربیتی کانون فرهنگی وهنری امام حسن مجتبی شهر سلامی ایجاد وراه اندازی شده است